Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Binalarda bulunan yangın kapıları ve esas kapıların huzurı nöbet yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği üzere, bir odanın bâtınindeki farklı bir göz bapsı da kabil.

çatı çışitalarında kullanılan baplar çalışmalevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği midein ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu bâtıneride sarılmış kalabilir.

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 trup bir numara kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması ciddi nakliye avantajları esenlamaktadır.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak güvenliği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini katkısızlar.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendi kendine otomatik olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

üste Yangın Kapısının üzerinde mevcut panik bar kilit sisteminin bile sorunsuz çkızılıştığından güvenli olunmalıdır.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın çabucak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu baplar dışarıya sağlıklı ve kolaylıkla Yangın kapısı istanbul fiyatı açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi bağımlı ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Belli başlı bir ısıevet denli dayanıklı olan yangın baplarının insanların dışarıya çıkmasını katkısızlayana denli dayanması çok önemlidir.

Hatta yangın bapları özelliklerinden bir gayrı önemli olanı da kızdırmalerle ortaya çısoy zehirleme özelliği kâin gazların ve yamanın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son basamak kaliteli olmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size olgun verecektir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Report this wiki page